Το Express Air parking αεροδρομίου είναι ένα ιδιωτικό parking αεροδρομιου μακράς διάρκειας για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και σας προσφέρει ταχεία, άνετη και δωρεάν μετακίνηση σε 5 μόλις λεπτά από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, καθώς βρισκόμαστε στον κόμβο του αεροδρομίου. Προσφέρει επίσης ασφαλή φύλαξη των αυτοκινήτων σας 24/24ωρο, κάμερες κλειστού κυκλώματος, με πραγματικούς περιμετρικούς αισθητήρες κίνησης και έμπειρο προσωπικό.

Parking

To parking αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος Express Air Parking, είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στάθμευσης για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Μεταφορά επιβατών & αποσκευών Δωρεάν!

To Express Air Parking είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες parking αεροδρομίου και ταυτόχρονα δωρεάν μεταφορά επιβατών και αποσκευών από και προς το αεροδρόμιο.

Vallet Parking

Με ΕΚΠΤΩΣΗ από 12% - 47% ανάλογα την διαμονή του οχήματος, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Γνωρίζουμε πως θέλετε να φτάσετε γρήγορα στο αεροδρόμιο και να φύγετε ακόμα πιο γρήγορα μετά από ένα κουραστικό ταξίδι. Η υπηρεσία valet parking σας προσφέρει ακριβώς αυτό.